В Лондон  за поредна година се проведе  Star Wars Celebration“,

...
В Лондон  за поредна година се проведе  Star Wars Celebration“,
Коментари Харесай

Една легенда ще срещне съдбата си: „Индиана Джоунс и реликвата на съдбата“ (кино предложение)

В Лондон  за поредна година се организира  „ Star Wars Celebration “, на което пред десетки хиляди почитатели, събрали се да отпразнуват обичания си франчайз, бяха разкрити детайлности за редица планове от вселената на „ Междузвездни войни “. Стартът на събитието обаче сензационно беше подложен с представянето на извънреден взор към най-новата част от друга, не по-малко известна поредност на Lucasfilm, за приключенията на популярния археолог Индиана Джоунс – „ Индиана Джоунс и реликвата на ориста “.

Присъстващите онлайн звезди Фийби Уолър-Бридж и Мадс Микелсен, режисьорът Джеймс Манголд и продуцентът Катлийн Кенеди споделиха забавни детайлности за продукцията, само че това, което нажежи атмосферата на събитието, беше особено видеообръщение от неподражаемия Харисън Форд, който поставя иконичната шапка на Индиана Джоунс за финален път в кариерата си.

Своеобразната черешка на тортата за почитателите беше сложена с дебюта на чисто нов филмов откъс, даващ твърда поръчка, че „ Индиана Джоунс и реликвата на ориста “ ще бъде триумфалният свършек на поредицата, който всички желаят и чакат.

Действието на „ Индиана Джоунс и реликвата на ориста “ се развива през 1969 година, когато галактическата конкуренция доближава точката си на шупване. Известният археолог и приключенец Индиана Джоунс е угрижен, откакто Американското държавно управление вербува някогашни врагове от Втората международна война, в обезверен опит да изпревари Съветския съюз. Един от тях е Волер – някогашен нацист и сегашен член на НАСА, който е забъркан в програмата за кацането на Луната и е твърдо решен да прекрои света, както на него му изнася. Но не и в случай че зависи от Инди – той се впуска в шеметна конкуренция с времето, с цел да попречи на нацистите, а единствената (съмнителна) помощ, на която може да разчита, е на своята кръщелница Хелена.

Режисьор на „ Индиана Джоунс и реликвата на ориста “ е Джеймс Манголд, който е и сценарист, наедно с дуото Джез и Джон-Хенри Бътъруърт, по облици основани от Джордж Лукас и Филип Кауфман. В функциите са Харисън Форд, Джон Рис Дейвис, Фийби Уолър-Бридж, Мадс Микелсен, Бойд Холбрук, Антонио Бандерас, Тоби Джоунс, Томас Кречман, Шонет Рене Уилсън, Оливър Рихтерс и други Продуценти са Франк Маршал, Катлийн Кенеди и Саймън Емануел, а изпълнителен продуцент е Стивън Спилбърг.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР